خیلی ساده اما صمیمی

(: یادت باشه، هر وقت که جیک جیک مستونت شد، فکر زمستونت هم باشه :)

می خواستم یه عالمه چیز بگما، نمی دونم چرا یادم می رن. همش تخسیر تلویزیونه!!! استاده فرار دادن ایده های ذهنیه!

*****

یادم افتاد به این که سیما توی خوابگاه افتاده بود به کیک درست کردن، اونم توی قابلمه...


 منم چند باری درست کرده بودم توی قابلمه و ماهی تابه و ... راه های مختلفو امتحان کردیم تا فهمیدیم کدومش جواب می ده. ولی خب خورده خورده در میومد، چن بار باید کیک می پختیم، چون باید نازک در میاوردیم. بچه های اتاق هم مثل گنجیشک میومدن توی آشپزخونه هی می گفتن وای کی می پزه ما دلمو آب شددددددقهقهه، منم که دیدم همچین بساطی هست، آخر هفته که رفتم خونه، 6 7 تا کیک پختم، نون موزی، کیک کاکائویی، و کیک پرتقالی، ریختم تو چمدون آوردم تهران. روز بعدش سیما هم کیک پخته بود باز، همه کیک ها را چیدیم وسط اتاق و همه جمع شده بودن که بخورن. انگار مسابقه کدبانوگری بودخنده ماری هم کلی خورده بود بعدشم امتحان داشت، اما زیاده روی کرده بود و حالش بد شده بود قهقهه

اینم از کیک پختنمون توی خوابگاه! 

توی خونه هم ماه رمضونی، خیلی چیزا می شه درست کرد:

یک عالمه موز توی یخچال در حال خراب شدن بود، منم چاره ای جز درست کردن انواع مواد غذایی که با موز تهیه می شن نداشتم. اول از همه نون موزی! طرز پختش را از مربی مهد کودک سوزیلا، در خارجستان، که خود مربیه کره ای بود یاد گرفتم. یه روز که رفته بودم دنبال سوزیلا، "کریستین" بهم از اون نون ها تعارف کرد. شبیه نون بود ولی لاش یه نخ های پیچ پیچی قهوه ای بود، اول فکر کردم کِرمه! اما بعدش فهمیدم اینها دونه های وسط موزناز خود راضی

توی نت هم که سرچ بکنید هست دستورش، عالیه! واقعا عالیه! و هم مغذی! البته من نمی گم اینجا که توش از چیا استفاده می شه، کلا نمی گم، چون آدمها هی می خوان ادا اصول در بیارن که نه چاق می شیم و ...! به نظرم بهتره اول بخورید بعد بفهمید چیا توشهنیشخند

بعدیش که به ذهنم رسید، موس موز ( Banana Mousse )بود، ترکیبی از میوه و خامه، البته من توش زرد آلو هم ریختم و دستور اصلی برای انبه بود! ولی من هر چی دم دست باشه استفاده می کنمنیشخند اونم چیز خوبی از آب در میاد. خیلی وقت پیش که رفته بودم توی یه لوازم قنادی، چند تا چیز میز خریدم، انداخته بودمشون یه گوشه. یه کیسه هم بود اسمش "کرم تارتار" بود. خریده بودم نمی دونستم دقیق به چه کاری میاد. سرچ که کردم دیدم برای پایدار کردن (Stabilizing) خامه و سفیده تخم مرغ و ... استفاده می شه. در واقع یه ترکیب شیمیایی هم هست به اسم پتاسیم بیتارتارت! همیشه با خودم فکر می کردم چجوری قنادی ها انقدر خامه هاشونو سفت در میارن. چون خامه های صبحانه ایرانی که هر چی بزنیمشون بدتر می شن. خارجه، یه خامه هایی دارن، مثل شیر می مونه، بعد باید یه تعداد دقیقه مشخص با همزن بزنی، می شه مثل کف، ولی از اون زمان هم اگر بیشتر بزنی، باز تکه تکه می شه. در واقع خامه زده شده کف مانند، یک کلویید است که اگر درصد چربی اش از 30 درصد بیشتر باشد، با همزدن سفت می شود و ملکول های هوا، بین چربی ها قرار می گیرند و نمی گذارند که به هم برسند. خلاصه اینم یه سری اطلاعات بود گفتم شاید به دردتون بخوره، واسه من که جالب بود.

فردا هم تولدمهنیشخند

با اجازدونلبخند

نوشته شده در یکشنبه ۳٠ تیر ۱۳٩٢ساعت ۱٠:٢۱ ‎ب.ظ توسط مستانه

نظرات ()




آخرين مطالب
» لیلای بی دل را ببین، از عشق تو مجنون شده
» لحظه شیرین
» عمیق
» شعر خواندن پیش تو زیره به کرمان بردن است
» قصه ی عشق
» انی رایت دهرا من هجرک القیامه
» خدایا شکرت!
» خرابى پرشین بلاگ
» مدینه النبى
» خلصنا یا رب

Design By : RoozGozar.com